featured

NEXO 25 Dolar Bonus Referans Programı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nexo’ya katılan ve hesabına 100$ değerinde veya daha fazla varlık yatıran her arkadaşınız için, ikinize de 25$ değerinde BTC hediye ediliyor.

Nexo hesabınızda bulunan Referans bağlantısı ile kayıt olup, mail doğrulaması ve KYC yani kimlik doğrulaması yaptıktan sonra, cüzdan içerisinde 100$ ve üstü varlık tutması yeterli. Mevcut varlıkları en az 30 gün tutmanız yeterli olacak. Mevcut 25$ bonus 30 gün sonunda kullanabilmeniz için kilidi otomatik açılacak.

NEXO Referans Programı

NEXO Referans programına kayıt olmak için; https://nexo.io/ref/43uhaemc4k?src=web-link

Mevcut bağlantı üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli olacaktır. Sizlerde kendi programınızı oluşturmak için hesabınızın detaylar kısmından bağlantı oluşturabilir ve arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Nexo Davet Bağlantısı

Profil sayfanıza giriş yaparak sol menüde yer alan “Bir Arkadaşınızı Yönlendirin” bölümünden URL’yi kopyala sekmesinden bağlantınıza ulaşabilirsiniz.

Nexo ile ilgili sorular ve destek için “NEXO Türkiye Telegram” topluluğuna katılabilirsiniz.

NEXO Nedir?

Nexo dünyanın anında ilk kripto kredi limitlerini sunar. Bilindiği gibi normal yaşantımızda, düzenli olarak bir bankadan ödünç para desteği alırız ve bu süreç zarfında genellikle teminat olarak bir ev, ofis veya başka bir gayrimenkulü teminat olarak kullanırız.

Ayrıca Kredi onayları ve işlenmesi bazen birkaç hafta kadar sürebilmektedir. Fakat Nexo ise, bu durumun aksine, kredinizi birkaç saniye içinde onaylayarak ve hemen kullandığınız kredileri hesabınıza göndererek eşsiz bir hizmet sunar.

Kullanıcıların, desteklenen kripto tokenlarını Nexo cüzdanlarına yatırmaları ve ardından nakit temelli kredilerini hemen almaları gerekir.

Sistem, dijital varlıkları aracılığıyla müşterilerin likiditesine destek sağlamanın ek bir bonusu ile likiditeyi otomatik ve esnek bir şekilde güvence altına almak için bir araç olarak tasarlanmıştır. Nexo, Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Monero vb. Gibi popüler seçenekler dahil olmak üzere 20’den fazla kripto para birimini destekler.

Ödemeler USD, EUR, BTC, ETH ve NEXO tokenları ile desteklenir. Blockchain teknolojisi, Nexo Oracle bileşeninin Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeleri işlemenin yanı sıra belirli bir krediyle ilgili verileri depolamakla görevlendirildiği Nexo’nun kalbinde şeffaflık odaklı sistemin omurgasını sağlar. Son olarak, platformun NEXO tokenı, faiz kapsamındaki güvenlik görevi gören bir ERC-20 tokenı.

Ayrıca Nexo Booster makalemize mutlaka göz atınız.

Referans üzerinden NEXO kayıt olup, 25$ değerinde bonus almak için ilgili kayıt linkini kullanabilirsiniz: https://nexo.io/ref/43uhaemc4k?src=web-link

Haberlerimizi Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nexo

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!