NFT
featured
Hashlists’in

2022 Yılında Kripto Sektöründe Pasif Gelir Kazanmanın En iyi 3 Yolu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulut Madenciliği

Bulut madenciliği, bir nevi uzaktan madencilik yöntemidir. Kullanıcılar, bir bulut madenciliği kontratı satın alır, madencilik için bilgisayarlarının işlem gücü kapasitelerini kiraya verebilir ve site üzerinden düzenli gelir elde edebilir. Bulut madenciliğinin avantajları, kullanıcıların derin madencilik kavramlarına ve çeşitli yazılım ve donanıma gereksinimlerinin olmamasının yanında pahalı madencilik cihazları satın almaları ya da 24 saat sistemde kalma zorunluluklarının olmamasıdır.

Hashlists, böyle bir bulut madencilik hizmeti sunar ve ayrıca yeni kripto kullanıcıları için 8 dolar değerinde yeni bir kullanıcı deneyimi teşvikioluşturur. Bunun yanında kullanıcıların sistemi test etmeleri için bir günlük bulut madenciliğini para yatırmadan denemesine olanak tanır. 8 dolarlık deneme kuponu, yeni kullanıcı deneme paketi satın almak için kullanılır ve bir gün sonra kullanıcı 0,8 dolar kazanır. Eş zamanlı olarak, 8 dolarlık paket ile ek değer kontratlar alınabilir ve para çekimi yapılabilir. Yeni kullanıcılar, bu şekilde  kayıt olabilir ve ön ödeme ayrıcalıklarından yararlanabilir.

Hashlists, herkesin kripto paraları kullanarak basitçe pasif gelir elde edebileceğine inanıyor. Bunu mümkün kılabilmek adına kullanıcılara çeşitli planlar sunuyor. Sözleşmeli madencilik seçenekleri arasında LTC madenciliği, ETH madenciliği, BTC madenciliği, FIL madenciliği ve DOGE madenciliği yer alıyor ve fiyatları, 8 dolardan 6.500 dolar aralığında değişiyor.

Kullanıcılar, kripto para cüzdanları veya borsalar aracılığıyla herhangi bir kripto para yatırabilir ve site, kullanıcıların istediklerini planı satın alabilmeleri için yatırılan kripto paraları anında dolara çevirir. Kullanıcılar, yatırımdan kazandıkları gelirleri çekmek için kripto para çekim adreslerini girmelidir. Sistem, kripto paraları anında belirtilen adrese mevcut piyasa fiyatından transfer edecektir. Böylece madencilik geliri, kripto para fiyatındaki dalgalanmalardan etkilenmeyecektir.

Klasik kripto para madenciliğine kıyasla bulut madenciliği, yeni kullanıcılar için daha erişilebilirdir. Yeni başlayanlar, madencilik ekipmanları kurmak ve bakımıyla uğraşmak zorunda kalmazlar. Hashlists, size sorunsuz bir ortam oluşturmak için tüm bunlarla ilgilenir ve sizin tek yapmanız gereken onların çatısı altında madenciliğe başlamak olur.

Ortaklık Programları

Bazı dijital para şirketleri, yeni kullanıcılar önererek platformlarını desteklemek için teşvik planları oluşturdu. Bu, ortaklık linkleri paylaşarak, arkadaşlara önererek ya da yeni kullanıcılar için başka teşvikler sağlayarak gerçekleştirilebilir.

Eğer sosyal medyada (Twitter, Instagram, TikTok, Facebook, veya YouTube gibi) hatrı sayılır bir takipçi kitleniz varsa ortaklık programı, biraz para kazanmanız için mükemmel bir yöntemdir.

Hashlists’in de buna benzer bir ortaklık programı bulunuyor. Referans linklerini kullanarak arkadaşlarına öneren kullanıcılar, davet yoluyla satın alınan her bir yatırım planından yüzde 3 ödül kazanır. Örneğin, davet edilen kişi, 100 dolarlık bir yatırım planı satın alırsa davet eden, bu plan üzerinden 3 dolar komisyon kazanır.

Hashlists ile pasif gelir elde etmek isterseniz, Hashlists ortalık programına katılabilir ve Hashlists’i tanıtarak komisyon kazanabilirsiniz.

Madencilik

Madencilik, bir ağa katkı sağlamak ve ödül kazanmak için bilgi işlem gücünü kullanmak olarak tanımlanır. Madencilik, kripto paranın mülkiyeti elde etme anlamına gelmese de dijital para alanında pasif gelir elde etme yöntemleri arasında en eski ve en bilinen yöntemlerden biridir.

CPU ile madencilik, Bitcoin’in ilk gelişim aşamalarında kanıtlanmış bir yaklaşımdı. Ağın hash oranı arttıkça madencilerin çoğu, daha güçlü olan GPU’ları kullanmaya başladı. Rekabet hızla artarken madenciliğe özel işlemcilere sahip elektrikli cihazlar olan ASIC’ler devreye girdi.

ASIC sektörü, rakipler Ar-Ge kaynaklarını tekelaltına alırken çok rekabetçi hale geldi. Bu çipler, ikinci el pazarına düştüğünde modaları geçmiş olabilir ve ancak masraflarını çıkarabilecek kapasiteye sahip olabilirler. Sonuç olarak Bitcoin madencilik endüstrisinin çoğu, profesyonel şirketlerin kontrolü altında ve bu durumdagünümüzde sıradan insanların pasif gelir elde etmesini çok daha zor hale getiriyor.

Ek olarak, madencilik ekipmanlarının kurulumu ve bakımı, ilk yatırım maliyeti ve belirli bir düzeyde bilgi sahibi olmak gibi gereksinimlere de ihtiyaç var. Bu nedenle klasik madencilik, yeni başlayanlar için uygun değildir. 

Sonuç

Blockchain sektöründe her geçen gün daha popüler hale gelen artan sayıda pasif gelir beklentisi var. Bunun yanında bu yaklaşımların bazıları, daha geniş kitlelere madencilik hizmeti sağlamak için Blockchain şirketleri tarafından kullanılıyor. Blockchain ürünlerinin güvenliği ve güvenilirliği gelişmeye devam ettikçe, yakında güvenilir bir gelir kaynağı haline gelebilirler. Bu nedenle, madencilik kariyerinize başlamak için sabırsızlanıyorsanız, Hashlists’insize sunduğu teklifi değerlendirmenizi ve otomatik modda pasif gelir elde etmeye başlamanızı öneririz, çünkü Blockchain ve madencilik, sınırsız olasılıklara sahip sektörlerdir.

Haberlerimizi Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nexo

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!