banner
featured
  1. Haberler
  2. Nexo
  3. Arkadaşlarınıza E-posta veya Telefon yoluyla USDT, BTC ve Daha Fazlasını Gönderin

Arkadaşlarınıza E-posta veya Telefon yoluyla USDT, BTC ve Daha Fazlasını Gönderin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük ihtiyaçlar, birinin gününü özel kılmak veya küresel bağlantılar için olsun, kripto göndermek artık bir e-posta veya telefon numarası girmek kadar kolay.

Kripto Transferleri için Neden E-posta veya Telefon Kullanmalısınız

  1. Anında ve Ücretsiz
    Anında ve hiçbir ücret ödemeden kripto gönderin – sadece alıcınızın fonlara anında erişim için talep etmesini sağlayın.
  2. Basit Transferler
    Henüz Nexo hesabı oluşturmamış olan mevcut kullanıcılara ve arkadaşlarınıza sadece bir e – posta veya telefon girerek kripto gönderebilirsiniz-kripto adreslerine gerek yoktur.
  3. Tam Nexo Paketine Erişim
    Alıcı, cüzdanlar veya hesaplar arasında geçiş yapmadan otomatik olarak faiz kazanmaya, borç almaya ve daha fazlasını kazanmaya başlayabilir.

Bu özellik, Nexo uygulamasına sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir ve arkadaşlarınıza kripto göndermekten asla birkaç dokunuştan daha uzakta olmamanızı sağlar.

Nexo’da BTC Transferlerini Keşfetmek

Örnek olarak, Bitcoin’i yurtdışına göndermek sadece kolay ve ücretsiz değil, aynı zamanda alıcı için de faydalıdır. Nexo’da Btc’de kazanç oranları yılda %7’ye kadar çıkabilir.

BTC gibi kriptoya karşı fon ödünç almak da yılda %0’dan başlayan oranlarla mümkündür. Bunlar, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin Nexo ürün paketinden yararlanabilme yollarından sadece birkaçı.

Başlarken

Başlamak için Nexo uygulamanızı güncelleyin ve aşağıdaki basit adımları izleyin.

  1. Uygulama kontrol panelinden Cüzdan sekmesini açın.
  2. Göndermek istediğiniz varlığı seçin.
  3. Para Çek’e dokunun ve E-posta veya Telefonla Aktar’ı seçin
  4. Alıcının e-postasını veya telefon numarasını girin ve aktarmak istediğiniz tutarı belirtin.

Alıcının, gönderenin aktarımı başlatmak için kullandığı aynı e-posta veya telefon numarasına sahip bir Nexo hesabı oluşturması gerekir. Nexo hesabı olan alıcıların, gönderenin Tasarruf Cüzdanına iade edilmeden önce fonları talep etmek veya reddetmek için 14 günü vardır. E-posta veya telefonla ilişkili bir hesap yoksa, alıcının bir Nexo hesabı oluşturması ve fonlarını talep etmek için kimliğini doğrulaması gerekir.

Bir Nexo hesabı oluşturmak, faaliyet göstermediğimiz yargı bölgelerinde ikamet eden müşteriler ve Birleşik Krallık ve Birleşik Arap Emirlikleri sakinleri tarafından kullanılamaz. Bazı dijital varlıklar belirli yargı bölgelerinde kullanılamaz. Bu amaçla, bir müşteriye ikamet ettiği ülkede desteklenmeyen bir varlık gönderilirse, yalnızca transferi reddetme seçeneğine sahip olacaktır.

Alıcı, Nexo hesabındaki fonları anında alacak ve uygun gördükleri şekilde kullanmaya hazır olacaktır. Hatırlatma olarak, Nexo adresleri arasındaki tüm dahili transferler ücretsiz ve anlıktır. Özelliği e-posta ve telefon ile genişleterek artık sorunsuz transferler yapmak için daha da fazla seçeneğiniz var.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!