banner
featured
  1. Haberler
  2. Nexo
  3. % 6’ya Varan Kripto Para İadesi ile Alışveriş Moduna Geçin

% 6’ya Varan Kripto Para İadesi ile Alışveriş Moduna Geçin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm hediye alışverişlerinizde cömert bir kripto para iadesi artışından daha ödüllendirici ne olabilir? Nexo Kart ile artık 31 Aralık’a kadar işlemlerde %6’ya varan geri ödeme alabilirsiniz. Teklif, promosyon süresi boyunca ilk işlemlerini yapan tüm Nexo Kart kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Ayrıntılar

Benzersiz Nexo Kartı, saniyeler içinde Kredi ve Borç Modu arasında geçiş yapmanıza ve her ikisinde de uygun promosyon koşullarından yararlanmanıza olanak tanır.

% 6’ya Kadar Geri Dönmek için Üç Kolay Adım

Nexo Kartınızı zaten etkinleştirdiyseniz, şimdi onu kullanma zamanı. %6’lık en yüksek kripto para iademizi alarak satın alımlarınızın sayılmasını sağlayın.

İşte nasıl:

  • Kart sekmesine gidin ‘ ‘ Kart Modu’nu seçin ve Kredi Modu’nu seçin.
  • NEXO uygulamasında ‘Kart Ayarlarınız’ → ‘Geri Ödeme Türünü Seçin’ bölümünden NEXO Token’larında kripto para iadenizi almak için kaydolun.
  • Toplam portföyünüzün %10’undan fazlasını NEXO Token’larında tutarak bir Platin Katmanı Güvence altına alın.

Nexo Kartınızı henüz etkinleştirmediyseniz, bunu yapmak kolaydır.

  1. En az 50 $ değerinde desteklenen kripto varlıklarını doldurun.
  2. Nexo uygulamasında Nexo Kart sekmesini açın ve sanal kartınızı etkinleştirin.
  3. Kartınız artık kullanıma hazır! Temassız ödemeler için kartınızı Apple Pay veya Google Pay’e ekleyin.
  4. Nexo Kart ile yapılan işlemlerde %6’ya varan kripto para iadesinin keyfini çıkarın.

Bonus Turu: Nexo Kartının 5 Avantajı Daha

Kripto para iadesini geri ödemek, Nexo Kartının doğru yaptığı tek şey değildir. Her şey ayarlandı. İşte kartın keyfini çıkarabileceğiniz beş avantaj daha.

  • Nexo Kart, dijital çağda harcama şeklinizi yeniden tasarlıyor. İstediğiniz zaman Kredi ve Borç Modu arasında geçiş yapma kolaylığı sunan ilk Çift Modlu Karttır.
  • Çok sayıda para birimi arasından seçim yapabileceğiniz her iki modun esnekliğinin kilidini açın. EUR, GBP ve USD gibi seçeneklerle Borç kullanın ve Kredi Modunuzu herhangi bir kripto para birimiyle güvence altına alın.
  • Sanal Nexo Kartınız, en az 50 ABD Doları doldurduğunuzda anında kullanılabilir hale gelir. Devam edin ve kartınızı şu anda Nexo uygulaması aracılığıyla etkinleştirin.
  • Aylık 10.000 € ‘ ya kadar DÖVİZ ücreti ödemiyorsunuz, bu nedenle yurtdışında harcama yaparken endişelenmenize gerek yok.
  • Nexo Kartınızı sadece birkaç dokunuşla gerçek zamanlı olarak yönetebilirsiniz. Nexo uygulaması içinde işlemlerinizi takip edin, pın’inizi değiştirin veya kartınızı kolayca dondurun.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!