featured

Hotbit Kripto Para Borsasını Neden Kullanmalıyız?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanlar, iyi bir kripto para borsasında işlem yapmak çeşitli araştırmalar yapar. Bunu yaparken grafik özellikleri, işlem çiftleri, işlem ücretleri, para yatırma yöntemleri, güvenlik, kolay kullanım ve müşteri desteği gibi özellikleri dikkate alırlar. Tüm bu özelliklere sahip olan en iyi platformlarından biri de Hotbit’tir. Bu kripto para borsası, küresel çaptaki müşterileri için son teknoloji ürünü bir işlem platformu sunar.

Hotbit Nedir?

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Hotbit borsası, 2018 yılında kuruldu ve kurulduğu günden buyana gelişmiş özellikler, mobil uygulama desteği ile sezgisel kullanıcı ara yüzü sunuyor. Borsa, Spark Pool, Mytoken, F2pool, HashQuark ve Slow Mist gibi bazı popular Blockchain endüstrisindeki şirketlerle güvenlik, kararlılık ve kullanıcılar için özellik açısından zengin ticaret ortamı sunmak için bir iş birliğine sahip. Hotbit, kurulduğu günden bu yana 170’in üzerinde ülkeden 7 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

Hotbit Borsası Yasal mı?

Hotbit, çeşitli ülkelerden milyonlarca kullanıcıya sahip yasal bir kripto borsasıdır. Coinmarketcap’e göre Hotbit, günlük işlem hacmine göre dünya genelinde en büyük ve en hızlı büyüyen borsalardan biri oldu. Hotbit, aynı zamanda kullanıcılarının varlıkları için 7 gün 24 saat online denetim hizmeti sunan bir iç kontrol denetim ekibine sahip. Kripto borsası, Beosin ve Slow Mist gibi kripto para endüstrisinin üst düzey denetim ekipleriyle de ortak çalışır. Bu yolla, Hotbit, herhangi bir manipülasyona maruz kalmadan önce potansiyel güvenlik problemlerini ve uyarıları kontrol eder.

Hotbit Borsasının Özellikleri

Şimdi Hotbit borsasının bazı özelliklerine bakalım:

  1. Hotbit’in bildirdiği üzere platform, 700 binden fazla aktif ve kayıtlı kullanıcıya sahip. Bunun yanında birçok ülkede faaliyet gösteriyor.
  2. Japonya, Rusya, Güney Kore, Güneydoğu Asya ve Türkiye gibi en gelişmiş piyasalara odaklanmış durumda.
  3. Borsa, Telegram, Twitter, WeChat, Facebook gibi sosyal medya platformları aracılığıyla daha çok kullanıcıya ulaşıyor.
  4. Kullanıcılar 200’den fazla kripto varlığı kullanarak ticaret yapabiliyorlar.
  5. Kullanıcılar, kripto paralara dayalı ETF ticareti yapabiliyorlar.
  6. Piyasa incelemesine göre Hotbit, sadece spot ticaret sunarken platformda vadeli kripto işlemleri yapılmaz.
  7. Hotbit borsası, gelişmiş grafik araçları ve işlem özelliklerine sahip.
  8. Hotbit işlem platformunun iOS ve Android mobil uygulamaları bulunuyor.
  9. Hotbit borsası, platformunda listelenen kripto paralar baz alındığında en iyi kripto para borsaları arasında yerini alıyor. Platformda günlük işlem hacmi, 100 milyon dolardan fazla.
  10. Hotbit, alıcı ve piyasa yapıcıları için farklı işlem ücretlerine sahip. Bunun yanında Hotbit’in alıcılar için işlem ücreti, sektör ortalamasıyla aynı.
  11. Hotbit işlem platformu, bazıları benzersiz ve DeFi coinleriyle işlem çiftleri olan birçok altcoin işlem çiftiyle kombine edilmiş bir dizi coin içerir.

Hotbit Likiditesi

Hotbit, kurulduğu günden bu yana katlanarak büyüdü. Kripto borsası, Coinmarketcap’e göre 2018 yılında günlük en yüksek 21 milyon dolar işlem hacmiyle 47. sıradaydı.

Kasım 2019’da Hotbit, 24 saatlik işlem hacmini 1 milyar dolara çıkardıktan sonra 13. sıraya yükseldi.

2022’de pandemi boyunca Hotbit, işlem hacmini 2,3 milyar dolara çıkarırken 6. sıraya yerleşti. Bu büyüme ivmesi, borsanın yüksek likiditeyle sorunsuz olarak çalıştığını gösteriyor.

Hotbit Mobil Uygulaması

Hotbit platformu, iOS ve Android uygulamalarına sahip. Kullanıcılar, Android tabanlı uygulamayı telefonlarına Google Play Store üzerinden indirebilirken iOS kullanıcıları, resmi websitesinde bulunan QR kod aracılığıyla uygulamayı telefonlarına indirip yükleyebilirler.

Hotbit’in Avantajları

Hotbit ile Yatırım

Hotbit yatırım, genellikle Hotbank olarak anılırken Hotbit Group’un iştiraki olarak 2018 yılında kurulan üst düzey kripto varlık yönetim platformudur.

Hotbit, dünya çapındaki tüm müşterilere üstün kaliteli yatırım hizmetleri sunmaya çalışan 30’dan fazla çalışkan ve deneyimli profesyonelden oluşan bir ekibe sahip.

Hotbit yatırımı, DeFi Mining, kantitatif ticaret, ve kredi ürünlerini içerir. Hotbank’ın yönetimi altındaki varlıklar (AuM), dağıtılan 30 milyon doların üzerinde ödülle 400 milyon doları aştı. Kripto varlık yönetimiyle ilgili hizmetler 100’den fazla kurumsal müşteriye sunuluyor. Genel olarak Hotbit, BTC, USDT ve ETH gibi en yüksek işlem hacmine sahip varlıklarda rakiplerinden daha iyi konumlanarak müşterilerine sektörün en yüksek oranlarını sunma gayretinde.

Hotbit’in VIP kullanıcıları, özelleştirilmiş bir kripto varlık yönetimi programıyla bir madencilik fonu ve daha düşük ve özel işlem ücreti oranları gibi ayrıcalıklardan yararlanır. VIP kullanıcılar, ayrıca V1 hesap yöneticisi, C-seviyesi yönetici toplantıları, özel kripto varlık yönetimi raporları, özel para çekme kanalları, tatil bonusları ve doğum günü ikramları gibi ayrıcalıklı hizmetlerden de yararlanır.

ETF

Hotbit’te sunulan ETF’ler (borsada işlem gören fonlar), belirli bir tokenin getirisini artırmak için finansal bonolar ve türevleri kullanan bir üründür. Bu ürünler, 5:1 oranını hedefler. Örneğin, belirli bir token %1 artarsa, 5x kaldıraçlı olarak ETF, %5 artar.

Kaldıraçlı bir ETF, yatırım portföylerini sürdürmekten ve yönetmekten sorumlu deneyimli finansal ekipler tarafından izlenen ve böylece yatırımcıların belirli çalışma prensiplerini bilmeden sabit kaldıraçlı yatırım portföylerini oluşturmalarına olanak tanıyan bir fondur. Hotbit ETF’lerinin bazı avantajları şu şekildedir:

Marj bakiyesi gerektirmez. Kullanıcılar, spot ticaret gibi ETF’lerle ticaret yapabilir ve ticaret için tek ihtiyaçları olan spot cüzdanlarında USDT olmasıdır.

Kullanıcılar 5 kat daha fazla kazanabilir veya kaybedebilir. Örneğin, bir tüccar BTC1D5L ticareti yapıyorsa ve BTC’nin değeri %1 artarsa, BTC1D5L’nin değeri de %5 artar. Tersine, BTC’nin değeri %1 düşerse, BTC1D5L’nin değeri de %5 düşer.

Tasfiye riski yoktur ve kullanıcılar, fonları asla tasfiye olmadığı için tokenlerini istedikleri süre boyunca tutabilirler. Kullanıcılar, kayıpta olan işlemlerini, istedikleri zaman kapatabilirler.

Yönlendirme Sistemi %20 İndirim Oranı Sunar

Hotbit, kullanıcıların arkadaşlarını bir Hotbit hesabı açmaya davet edebilecekleri ve beraber komisyon alabilecekleri bir referans indirim özelliği başlattı. 1. aşama davetiyeler, kullanıcıların arkadaşlarını davet etmesine olanak tanır. Yönlendirilen kişi tarafından oluşturulan her işlem ücreti için, her iki taraf da işlem ücretinin en fazla %60’ını paylaşabilir. 2. aşama davetiyeler, işlem ücretinin %15’inin geri alınmasına imkan tanır.

HTB bakiyeleri 5000’den az olan kullanıcılar için ise 1. aşama davetiye oranı yüzde 20 olarak belirlenmiştir.

Sonuç

Sonuç olarak, Hotbit popüler kripto para borsalarından biri olarak büyümeye devam ediyor. Farklı sektörlerdeki çeşitli altcoinlerle ticaret yapmak isteyen yatırımcılar, bu platformda ticaret yapmayı düşünülebilir.

Bu borsanın en faydalı özelliklerinden biri de tokenleri anında listelemeleridir. Şirket, ayrıca geniş bir işlem çifti listesine sahiptir ve kullanıcılarına yeni kripto varlıklar sunar. Bu platformun, kullanıcılarını teşvik edecek bir satış ortaklığı programı olmamasına rağmen çoklu kripto para birimi desteği, uygun işlem ücreti ve yüksek güvenlik sunan diğer özelliklerine göre iyi bir platform olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, platformda kullanıcıya varlıklarını korumak ve ticaret yapmak için iki faktörlü kimlik doğrulaması imkanı tanınır.

Hotbit Resmi Linkleri

Websitesi: https://www.hotbit.io/

Twitter: https://twitter.com/Hotbit_news

Telegram Global group: https://t.me/Hotbit_English

Vietnam Group: https://t.me/HotbitVietnam_group

Instagram: https://www.instagram.com/hotbit_official

Medium: https://medium.com/@hotbit

TikTok: https://www.tiktok.com/@hotbit_official

Reddit: https://www.reddit.com/r/Hotbit_Official

Haberlerimizi Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nexo

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!