featured

StandAgainstWar, Rus işgalindeki Ukrayna için kripto bağışlarını hızlandırıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evinizi ve sevdiklerinizi kaybetmek, tarifi mümkün olmayan bir acıdır. Ancak, biz konuşurken bile, bir milyondan fazla Ukraynalı bunu yaşıyor ve bu sayının artması bekleniyor. Tüm dünya dualarını ve yardımlarını gönderirken, StandAgainstWar bağış toplamak için kripto topluluğunu bir araya getiriyor.


StandAgainstWar, “Peace Nightingales” adlı 10.000 benzersiz NFT koleksiyonuyla yardıma hazır. Bu dijital sanatın her biri basıldığında, toplam değerin %90’ı otomatik olarak Ukraynalılara yerinde yardım sağlayan 17 STK’nın ETH cüzdanlarına tahsis edilecek. Akıllı sözleşmenin işlevselliğini ve şeffaflığını kullanarak, tüm işlemler ve bağışlar Blockchain ağında mevcut olacak. Ayrıca şeffaflığı korumak için işlem kimlikleri herkesin görebileceği şekilde sunulacak.


Elde edilen gelirin yüzde 90’ı sivil toplum kuruluşlarına dağıtıldıktan sonra geri kalan %10, StandAgainstWar’ın geliştirilmesi, pazarlanması ve bakımına harcanacak, böylece bu misyon, büyüyerek devam edebilecek. Buradaki önemli nokta, her yeniden satışta, telif hakkının %90’ının tekrar STK’lara bağışlanması ve bunun tekrar eden bir döngü haline getirilmesidir.


StandAgainstWar, silahlı çatışmalarda hayatta kalan insanlara hayat kurtaran yardımlar sağlamak için çok önemli bir rol oynayan bazı büyük sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklık kurdu. Bu, sadece tıbbi yardım sağlanması ve sağlık çalışanları için ekipman desteği değil, aynı zamanda ailelere gıda ve barınma yardımı sağlanmasını, eğitim verilmesini ve engelli çocuklara yardım edilmesinin yanı sıra evcil hayvanların bakımının da yapılmasını içermektedir.


Food For Life Global-Americas
FFL Global, sürekli olarak açlık sorunuyla mücadele eden bir kuruluş olarak Ukrayna’daki bağlı kuruluşlar kanalıyla ücretsiz yemek tedariki sağlıyor. Bu şekilde bir öğün yemek için sponsor olabilirsiniz!


Project HOPE
Dünyaca ünlü bir kuruluş olan Project Hope, Ukrayna’da kaybedilen umudu geri kazanmak için NFT odaklı bağışlarınızı kullanıyor!


World Central Kitchen
Global Fund for Children
Bağışladığınız fonlarla bir barış bülbülü satın alarak Ukrayna’nın genç beyinlerinin güvenlerini yeniden kazanmalarına yardımcı olur.


Danish Refugee Council
Danish Refugee Council, Ukrayna’da evini kaybedenleri destekleyen, önde gelen, uluslararası yardımsever bir yer değişim kuruluşudur.


Direct Relief
Direct Relief, çıkardığınız her NFT ile Ukrayna’daki sağlık çalışanlarına mümkün olan en iyi ekipman ve kaynakları sağlıyor.


United Way Worldwide
SOS Children’s Villages
ActionAid USA
Action Aid, devam eden krizin ortasında Ukrayna’daki insanların sosyal ve ekolojik haklarını korumaya çalışıyor.


Save the Children®️
Ukrayna’da sağlıklı, eğitimli ve güvende olan çocuklar. Bu, huzurlu bir bülbül evine sahip olmanın anlamıdır.


Alight
Alight, Ukrayna’daki insanlara, savaş kaynaklı düzensizlikle karşı karşıya kaldıktan sonra onurlu ve kendi kendine yeten bir şekilde hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı oluyor.


Good360
NFT’leri satın alıp dijital sanat kültürünü geliştirirken Good360, sürekli olarak Ukrayna’daki işletmelere sosyal sorumlulukları konusunda yardımcı oluyor.


Mercy Corps
Mercy Corps, Ukrayna’da yaşanan kriz ve felaketin ön saflarındaki insanlarla birlikte çalışan küresel bir insani yardım ekibidir!


CARE
CARE, Ukrayna’da kriz sona erdikten sonra çocukların sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlayacak gıdayı sağlama amacı güder!


International Fund for Animal Welfare (IFAW)
Adından da anlaşılacağı gibi, IFAW, Ukrayna’daki dilsiz canlıları desteklemek için hayvanlara eşit refah sağlama amacıyla çalışıyor!


WONDER Foundation
Wonder, kadınların ve kızların yoksulluktan kurtulup finansal özgürlüklerine kavuşmaları için ihtiyaç duydukları eğitimi almaları konusunda destek verme misyonuna sahiptir.


Committee to Protect Journalists
CPJ basın özgürlüğünü destekler ve şu anda savaşın vurduğu Ukrayna’da gazetecilerin haklarını korumak için mücadele veriyor!

Bir “Peace Nightingale” satın aldığınızda, Ukrayna halkına gerçek bir yardım gönderme anlamı taşıyan özel bir dijital sanat eserinin sahibi olursunuz. StandAgainstWar, savaşın parçaladığı bir ulus için sanat yoluyla bağış toplayarak kripto alanında sosyal bir devrim başlatmak için çalışıyor.

Bu barış bülbüllerinin her biri sosyal desteğin simgesidir. Bu NFT’ler, Ukrayna halkıyla dayanışmanızı temsil ediyor ve kripto yatırımcılarına acil ihtiyaç anlarında bir ülkeye yardım etmeleri için ilham veriyor.

Birlikte çalıştıkları Ukrayna’daki ailelere ve topluluklara yardım sağlamak için hayatlarını tehlikeye atarken, StandAgainstWar önümüzdeki günlerde desteğini katlanarak artırmayı hedefliyor. Telegram, Twitter, Discord, ve Instagram. aracılığıyla StandAgainstWar’daki en son güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberlerimizi Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nexo

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!