featured
edis fan token

Edis Fan Token Nedir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edis Fan Token; ICRYPEX ve Edis tarafından geliştirilmiş, benzersiz bir fan token projesidir. Dünyanın NFT’ler ile Desteklenmiş İlk Sanatçı Fan Token’ı.

NFT’lerle Desteklenen Edis Fan Token ICRYPEX Kripto Para Borsasında ön satışa sunulacak. Edis Fan Token’ı dilediğin gibi satın alabilir, geleceğe yatırım olarak saklayabilir ya da 21 günlük kilit süresinin ardından tıpkı diğer kripto para birimleri gibi alıp satabilirsiniz.

Edis Fan Token Ön Satış

Edis Fan Token ön satış fiyatı, özel olarak 0,90 TL olarak belirlenmiştir. Edis Fan Token’ın 0,90 TL’den gerçekleştirilecek olan ön satışının ardından halka arz fiyatı 1,00 TL olacaktır. Ön satış esnasında avantajlı 0,90 TL fiyatı ile satın aldığınız Edis Fan Token’lar 21 gün boyunca hesabınızda kilitli kalacaktır.

Edis Fan Token Avantajları

Edis’in belirleyeceği etkinliklerde, özel konserlerde, başarılarda ve kampanyalarda kullanılabilecek olan Edis Fan Token, sanatçı ve sanatsever arasındaki etkileşimin yepyeni bir boyutunu sana sunuyor. Dünyada bir ilk olan Edis Fan Token, Edis NFT’lerini de satın alabilmen için önemli bir araç olacak.

Sosyal Sorumluluk

Edis Fan Token’dan ve Edis Fan Token kullanılarak gerçekleştirilmiş özel, sanatçı – sanatsever entegrasyon çalışmalarından elde edilen gelirin %10’u, aşağıda belirtilen sivil toplum kuruluşları arasında, mali yıl sonunda hak sahiplerine ulaştırılacak şekilde dağıtılacaktır.

  • ÇYDD
  • TEMA
  • TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı)
  • Türk Eğitim Vakfı (TEV)
  • TSK Mehmetçik Vakfı
  • LÖSEV
  • Darüşşafaka
  • Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk)
  • AKUT


İlgili STK’lere gerçekleştirilen bağışlar, ekosistemde takip edilebilecektir.

EDIS FAN TOKEN TEKNİK BİLGİLER

Edis Fan Token, Ethereum ağında, ERC-20 protokolü kullanılarak yaratılacaktır. Edis Fan Token’ın ERC-20 protokolü kullanılarak yaratılması sayesinde Ethereum ağının yanında; BSC (Binance Smart Chain), AVAX (C-Chain) gibi “Ethereum Virtual Machine” uyumlu, Ethereum ağı ile entegre çalışabilen blok zinciri ağlarında da çalışabilmesi sağlanacaktır.

Edis Fan Token’ın ERC-20 protokolü üzerine inşa edilmesi ile birlikte ICRYPEX tarafından oluşturulmuş diğer tüm
Fan Token projeleri ile birlikte, entegre şekilde çalışabilmesi öngörülmektedir. Edis Fan Token, 80.000.000,00 adet üretilecek şekilde programlanmış, ön satışın ve ilk yıl dolaşımda olması planlanan belirli miktarda token’ın tamamı, Ethereum ağında yer alan akıllı kontrat özelliği kullanılarak herhangi bir şüpheye veya yanlışlığa imkân tanınmayacak şekilde, otomatize ve programlanmış biçimde arz edilecektir.


Edis Fan Token ön satışı ile 8.000.000,00 adet Edis Fan Token, avantajlı ön satış fiyatı ile sunulacaktır. ERC-20 akıllı kontrat dâhilinde, her yılın ocak ayında toplam arzın %2,5 kadarının ilave edileceği bir geliştirme kodlanmış, bu geliştirme ile birlikte toplam arz ve dolaşımdaki Edis Fan Token arzı takip edilebilir duruma gelmiştir.

Daha fazlası için Edis Fan Token WhitePaper inceleyebilirsiniz.

Haberlerimizi Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nexo

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İlk Bitcoin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!